USAID GAI Projekat: Uspešna finalizacija FUK Projekta u Opštinskim upravama GAI Opština

uspfin gaiDecembar, 2021

Zajedničkom sednicom RG za FUK GAI Opština i njihovih rukovodstava, uspešno je finalizovan USAID GAI FUK Projekat u GAI Opštinama.

U prvom delu sastanka Konsultant je za prisutne realizovao instruktaže (obuke) u vezi (1) “Implementacije, održavanja i ažuriranja sistema FUK Opštine” i (2) “Primene interne kontrole u poslovnim procesima Opštinske uprave zasnovane na identifikovanim rizicima“. U drugom delu sastanka Konsultant je prezentovao Preporuke daljih aktivnosti Opština na obezbeđenju funkcionisanja sistema FUK u Opštini. Po izvršenoj prezentaciji Preporuka, Konsultant je obrazložio predlog Odluke u vezi sa prezentovanim Preporukama (dostavljene GAI Opštinama u pisanoj formi), koja je posle njenog razmatranja, doneta od strane RG za FUK GAI Opština.

U završnom delu sastanka, Konsultant je izvršio kratku rekapitulaciju sprovedenog Projekta i zajedno se sa GAI predstavnicima zahvalio svim učesnicima u Projektu na saradnji i podršci. Svoje zadovoljstvo i zahvalnost na realizovanom USAID-ovom GAI Projektu uputili su i prisutni predstavnici GAI Opština.

 

Zainteresovani mogu pogledati:

gal ico

© Centar za održiv lokalni i regionalni razvoj, 2015. Veb dizajn: Dejan Beljić